Återuppbygg, stärk och reparera håret med Zerran APS!

Återuppbygg, stärk och reparera håret med Zerran APS! - Style

Zerran Aps är ett 3-stegssystem som återuppbygger, stärker och reparerar hårets kvalitet vid kemiska salongsbehandlingar. Håret bevaras friskt då befintliga strån stärks från insidan och ut med dess unika sammansättning av veganproteiner. Innehåller 100% veganproteiner och är fri från sulfater, parabener, silikoner och methylisothiazolinone. No.1 och 2 utförs på salongen och No.3 är till för hemmabruk.
Just nu till kampanjpris – 50% på hela sortimentet!

No.1 Amplifier reparerar, återuppbygger och stärker bindningarna i håret vid kemiska salongsbehandlingar. Innehåller 100% veganproteiner som skyddar varje hårstrå från att överbehandlas samtidigt som porositeten i varje hårstrå utjämnas. Färgfixerande ämnen ser till att pigmentmolekylerna expanderar i håret för att förankra dem ännu bättre, vilket i sin tur leder till bättre fixering och färgbeständighet. Fri från sulfater, parabener, silikoner och methylisothiazolinone. Användning vid blekning, färg och toning för 30 g färdigblandad blekning/färg: tillsätt 4 ml APS No.1. No.1 Amplifier kan förkorta verkningstiden, kontrollera uppljusningsnivån regelbundet. Därför bör man också vara försiktig när man tillsätter extra värme.

No.2 Completion ger maximal kontroll och avslutning på kemiska behandlingar med hjälp av veganproteiner och fixerande ämnen som sluter varje hårstrå. De fixerande ämnena gör att håret återgår till normalt pH-värde och försiktigt sluter fjällskiktet för att låsa in den kemiska behandlingen. De stoppar dessutom, tillsammans med veganproteinerna, vidare oxidering på håret samtidigt som de näst intill eliminerar doften som kan uppstå från permanentbehandlingar. Används alltid som avslutande fas i behandlingen. Innehåller 100% veganproteiner och är fri från sulfater, parabener, silikoner och methylisothiazolinone.

No.3 Redemption är en reparerande behandling som skyddar och förstärker hårets bindningar mellan kemiska behandlingar. Behandlingen förhindrar daglig skada från värme, kemikalier och UV-strålar. Veganproteiner söker upp skadade och svaga områden i varje hårstrå för att reparera och förstärka. Kunden tar med denna produkt hem efter behandlingen och använder så ofta som det behövs. Innehåller 100% veganproteiner och är fri från sulfater, parabener, silikoner och methylisothiazolinone. No.3 är till för hemmabruk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *